- 18 Aralık 2021
- 1,778
- 335
- 83
Resident Evil Afterlife 2010 640Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Netflix TR Audio TSI
5.8 / 10
Türü:
Aksiyon, Macera, Korku, Bilim-Kurgu,
Özet
Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice (Milla Jovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrella Corporation ile olan savaşı yeni boyutlar kazanır. Fakat Alice beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alır. Arkadaşıyla yeni bir yol bulular; bu yol onları zombilerden uzak Los Angeles’daki bir sığınağa götürür. Ancak, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi onları beklemektedir. Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır.
5.8 / 10
Türü:
Aksiyon, Macera, Korku, Bilim-Kurgu,
Özet
Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice (Milla Jovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrella Corporation ile olan savaşı yeni boyutlar kazanır. Fakat Alice beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alır. Arkadaşıyla yeni bir yol bulular; bu yol onları zombilerden uzak Los Angeles’daki bir sığınağa götürür. Ancak, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi onları beklemektedir. Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır.
Rich (BB code):
*************************** TSI ***************************
*** Film Adı: Resident Evil: Afterlife
*** Film Yılı: 2010
*** Kaynak: Netflix
*** Bit Hızı: 640 Kbps
*** FPS: 23 Fps
*** Kanal: 6 CH
*** Süre: 1s 36dk 53sn 408ms
*** Dosya Boyutu: 438 MB
*** Uyumlu Sürüm: Uyumlu Web-DL sürümlere göre senkronlanmıştır.
*************************** TSI ***************************
Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir: TSI V.I.P
Resident Evil Afterlife 2010 640Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Netflix TR Audio TSI - Türkçe Ses İndir
Resident Evil Afterlife 2010 640Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Netflix TR Audio TSI - Türkçe Ses Dosyası İndir
Resident Evil Afterlife 2010 640Kbps 23Fps 6Ch E-AC3 Netflix TR Audio TSI - Türkçe Dublaj İndir