Hoşgeldiniz!

Sitemizin imkanlarından yararlanmak için üye olun veya giriş yapınız.

Giriş Yap
  • SİTEMİZ TÜM ZİYARETÇİLERE VE ÜYE ALIMINA KAPATILMIŞTIR...!!!
    Ziyaretçilerimiz yeni içerikleri takip etmek için WhatsApp ve Telegram kanallarımızı ziyaret edebilirler, veya dilerseniz V.I.P üyelik alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle Skype üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Lütfen gerçekten V.I.P alacaklar giriş yapsın aksi takdir de Skype kanalımıza giriş yapıldığında kanalımızdan çıkarıyorum bilginiz olsun. TSI olarak sağlıklı günler dileriz. İletişim Skype: bigdvd3 - Skype: TIKLAYIN
    GÜNCEL İÇERİKLERİ TAKİP KANALLARIMIZ Telegram: TIKLAYIN WhatsApp: TIKLAYIN
  • RESTRUCTION(işlenmiş) SESLER HAKKINDA...!!!
    - Bir çok kişilerin talepleri üzerine artık üyelik almadan Restruction sesleri tek tek paket halinde satışına başlamış bulunmaktayız. - Kişinin kendisine megaupload linki ile verilecektir. - Ayrıca Torrent veya film paylaşım sitelerinde de görüntüye ekleyip paylaşabilirsiniz reklam yapmanıza gerek yoktur. - Paketler hakkında detaylı bilgiye bizlere skype üzerinden ulaşabilirsiniz. skype: bigdvd3

Google Play Uncharted 2022 4794Kbps 23Fps 8Ch DTS-HD-MA GooglePlay Restruction TR Audio TSI

TheMovieDB
Uncharted (2022) IMDB
    Türler

Yönetmen

Özet

• 7.2 / 10 ( Kullanılan Oy: 2022 / TMDb )

Aksiyon, Macera,

Ruben Fleischer

Bir hazine avcısı olan Nathan Drake'i odağına alan video oyun serisinin sinema uyarlaması Uncharted'da; yetenekli genç hırsız Nathan Drake, 500 yıl önce Ferdinand Magellan’ın kaybettiği bir serveti kurtarmak için deneyimli hazine avcısı Victor “Sully” Sullivan tarafından işe alınır. İkili için bir soygun olarak başlayan iş, kendisinin ve ailesinin gerçek varisler olduğuna inanan acımasız Moncada’dan önce ödüle ulaşmak için dünya çapında bir yarışa dönüşür. Nate ve Sully ip uçlarını deşifre edip dünyanın en eski gizemlerinden birini çözebilirlerse, 5 milyar dolarlık hazineyi ve hatta Nate’in uzun süredir Kayıp kardeşini de bulabilirler…ama ancak birlikte çalışmayı öğrenebilirlerse.

Tom Holland

Karakteri

Nathan Drake
Mark Wahlberg

Karakteri

Victor 'Sully' Sullivan
Sophia Ali

Karakteri

Chloe Frazer
Tati Gabrielle

Karakteri

Jo Braddock
Antonio Banderas

Karakteri

Santiago Moncada

Tüm kadroyu gör ...

Nafta

TSİ V.I.P ELMAS
19 Kasım 2020
4,938
1,099
113
Çalışmalarımı beğeniyle indirip takip ettiğiniz ben teşekkür ederim seri filmleri mümkün olduğunca DTS ve AC3 olarak işleyeceğim hangi seri filmi işliyorum derseniz ve hangi filmi işleyeceğimi profilimden durum mesajından takip edebilirsiniz :)
Şimdiden Allah kolaylık versin Takipteyim hocam 🙂

gizlixd

TSİ V.I.P ELMAS
19 Ocak 2021
210
148
43
Ses çok kaliteli olmuş elinize sağlık buna benzer çalışmalar bazı aksiyon filmlerine ve ya marvel filmlerinede yapılsa çok güzel olur kolay gelsin

BigDVD

Administrator
Yönetici
16 Ekim 2021
1,948
3,812
113
Ses çok kaliteli olmuş elinize sağlık buna benzer çalışmalar bazı aksiyon filmlerine ve ya marvel filmlerinede yapılsa çok güzel olur kolay gelsin
Türkçe ses ne kadar temiz ve kaliteli olursa bende sizlere güzel işler çıkartıp sizlerle paylaşıyorum. Ses tv olmuş DVD veya vcd olmuş önemli değil önemli olan dublaj sesin temiz olması temiz olduğuda çok kaliteli işler çıkartabilirim DTS 8ch daha yeni işlemeye başladım eskiden PC de donanımım yetersizdi inşallah bu saatten sonrada 8ch sesleri sizlerle paylaşacağım.

gizlixd

TSİ V.I.P ELMAS
19 Ocak 2021
210
148
43
Türkçe ses ne kadar temiz ve kaliteli olursa bende sizlere güzel işler çıkartıp sizlerle paylaşıyorum. Ses tv olmuş DVD veya vcd olmuş önemli değil önemli olan dublaj sesin temiz olması temiz olduğuda çok kaliteli işler çıkartabilirim DTS 8ch daha yeni işlemeye başladım eskiden PC de donanımım yetersizdi inşallah bu saatten sonrada 8ch sesleri sizlerle paylaşacağım.
DTS 8ch paylaşmayı düşünüyorsun bu çok iyi bizler açısından çok teşekkürler kolay gelsin

BigDVD

Administrator
Yönetici
16 Ekim 2021
1,948
3,812
113

BigDVD kafanı çok şişirdim kusura bakma dts 8ch veya dts 6 ch film konusunda istekde bulunabiliyormuyuz​

olurmu öyle şey ne kafa şişirmesi arkadaşım istek kısmına gelince ben bu konuya soğuk bakıyorum çünkü benim bir listem onun dışana çıkmak istemiyorum. ama sen istekte bulunursun ben listeme alırım şu gün yaparım diye de bir beklenti olmasın çünkü siz mağdur olmayasınız diye bunu yazıyorum yanlış anlamayın amaç yapmamak değil elbette yaparım ama siz isteğinizi yazarsınız ben listeme alırım beklemek ve sabırlı olmak size kalmış. :)

• - Yorumlarınız Türkçe olmak ZORUNDADIR! Aynı zamanda büyük harf kullanmak, random harfler kullanmak, birleşik yazmak vb. kesinlikle YASAKTIR!
  • - Eleştirileriniz sunumu yapan kişiyi kırmayacak şekilde ve siteyi kötülemeyecek şekilde olmalıdır.
  • - Yorumlarınıza ekleme yapacaksanız tekrar yorum yapmak yerine düzenleme seçeneğinden yorumunuzu düzenleyerek yapabilirsiniz. (7 gün içinde)
  • - Site dışı link vermek ve reklam yapmak kesinlikle YASAKTIR!
  • - Yorumlarda hakaret, uygunsuz davranış veya hatalı içerik görenler direkt Rapor tuşuna basarak yönetime bildirebilirler.